CryptoKitties krijuesit Ubisoft do të ndihmuar të merren me blokcheynom

CryptoKitties krijuesit Ubisoft do të ndihmuar të merren me blokcheynom

2019/03/29 0 Author kripto

Loja më popullore blokcheyn

Bennie Gian CryptoKitties shkroi në Twitter se ekipi i tij do të bashkohet Ubisoft për të marrë pjesë në Hackathon. Është e qartë se për të konkurruar me krijuesit e CryptoKitties në zbatimin e blokcheyna lojë Studio Ubisoft nuk është gati.

CryptoKitties bë loja më e suksesshme bazuar në blokcheyna. Ajo demonstruar teknologjinë për masat dhe tregoi se si blokcheyn mund të bëhet bazë për shumë lojëra të ardhmen.

Zhvilluesve të lojës si blokcheyn

Krijuesi i lojrave popullore për llojin Creed vrasësit njeh potencialin e lojrave bazuar në blokcheyna teknologji. Ajo kohët e fundit hapi një program të mbështetur zhvillimin për sigurimin e financimit, mjetet e lirë dhe këshilla.

Përgjegjës për zhvillimin në Ubisoft blokcheyna Nicolas Poirot komentoi mbi situatën.

Ne sinqerisht besojmë blokcheyna potencial si një mënyrë për të siguruar avantazh të ri kyç për lojtarët që mund të përmirësojnë përvojën e lojrave. Kjo Hackathon - otlichaniya mundësi për të shqyrtuar mundësitë për përdorimin e teknologjisë.

CK x Ubisoft 🔥 pic.twitter.com/f11w5cxLui

- Benny (@BennyGiang) 28 qershor 2018

Fituesit do të marrin një vulë të veçantë Hackaton Rabbid Kitty. Ai nuk ka deklaruar vlerën, por karaktere të ngjashme unike shitet për dhjetëra mijëra dollarë.

Regjistrohu për kanalin telegram tonë. Ka edhe disa vula, dhe lajme në lidhje me blokcheyne.

Lexo më shumë:   E vërteta në lidhje me pirun: mirë Ethereum Ethereum Classic?