PARIMI I Farm për Bitcoins minierave

2018/08/20 0Author kripto

Të fillojnë të fituar bitcoins! - //hashpower.website

PARIMI I Farm për Bitcoins minierave

MINIERAVE fermë që është vetëm një fjalë

Çfarë është Minierave fjalë të thjeshta për Dummies
Yandex

Është e natyrshme që interesi në cryptocurrency nga përdoruesit e rrjetit është shumë e lartë, dhe shumë, përdoruesit janë në kërkim të mënyrave se si të merrni një Bitcoin, Ethereum ose të tjera shumë monedhë dhe të bëjë para.

Dhe që Dallimi kryesor në mes parave digjitale nga monedhën shtetërore është një fakt që mund të krijojë njësi financiare të çdo përdorues të internetit, metoda më fitimprurëse për përgatitjen e tyre është e minierave. Kjo fjalë është e njerëzve me origjinë angleze të përfshirë në çështjen e cryptocurrency, është procesi i krijimit të parave të reja elektronike.

Konsideroni madh të hollësishme, minierave - kjo është fjalë të thjeshta, ajo që është thelbi i saj nga një pikëpamje teknike dhe çfarë është dallimi i minierave cryptocurrency ndryshme. Gjithashtu shohim se si të organizojnë minierave të parasë elektronike në shtëpi, dhe çfarë lloj të parave virtuale me sukses mund të prodhojë pa investime të konsiderushme fillestar.

Përmbajtja:

2. Llojet e minierave: një prodhim i vetëm dhe pishina
3. Farm Mining - kjo është fjalë të thjeshta
3.1. Si për të mbledhur fermën e minierave në shtëpi?
3.2. Si am Main Bitcoin në shtëpi? Tashmë bën, por nuk është një alternativë
3.3. Perspektivat e cryptocurrency minerare - ajo është tepër vonë!
3.4. Mining bitkoionov çfarë ajo është në fjalë të thjeshta dhe çfarë perspektivat e tij

 • cryptocurrency Arbitrazhi 2018 -
  shembuj të tabelave
  kotnebankrot.com
  Mëso më shumë

Reklamim otGoogle

Mining - kjo është fjalë të thjeshta, dhe ajo që është thelbi i tij: fjalët dispozicion për Dummies

Algorithm për krijimin e njësive të reja financiare dhe në sistemin Bitcoin, dhe sistemet e reja kriptovalyutnyh e njëjtë, me përjashtim të disa dallime të vogla. Dhe çështja e parave të reja në monedhën decentralizuar elektronik u quajt anglisht fjala e Minierave, përkthyer minierave kuptimplotë, me një motiv i mëtejshëm. Pas të gjitha, në qoftë se ne e konsiderojmë çështjen e minierave - kjo është fjalë të thjeshta, ajo do të jetë përgjigja më e saktë është: procesi i krijimit të blloqeve të reja në sistemin e të dhënave bazë kriptovalyutnoy është bërë duke zgjedhur karakteret e duhura.

Në thelbin e saj, me fjalë të thjeshta, minierave ka më shumë të përbashkët me prodhimin e gurë të çmuar dhe metale, se emetimet e monedhave tradicionale. Dhe karakteristikat më të pjekur që të bashkohen për të krijuar monedha virtuale dhe nxjerrja e mineraleve të reja, mund të quhet si më poshtë:

 1. Angazhohen dhe prodhimin e Gold / Silver / gurë të çmuar, minierave dhe teorikisht mund të jetë dikush, jo vetëm nga ana e organizimit të shtetit
 2. Për të krijuar një monedhë digital program-minator të re si të angazhuar në pastrimin e minatorit rërë të artë, numëron një numër të madh të karaktereve dhe eliminon "skorje", zgjedhjen e përshtatshme për një sistem të caktuar, detyrën e shenjave dhe shifra
 3. Dhe shuma e depozitave të metaleve të çmuara, dhe numri i monedhave që mund të krijohen në shumicën e sistemeve kriptovalyutnyh të të gjitha kohërave, është e kufizuar
 4. Dhe për nxjerrjen e mineraleve të vlefshme, dhe për të krijuar monedha të reja elektronike kërkon shpenzime të mëdha të energjisë.

Në bazë të ngjashmërisë së minierave dhe minierave, kjo nuk është për t'u habitur që disa programuesit pothuajse seriozisht të përgjigjet në pyetjen e minierave - kjo është fjalë e thjeshtë Pohimi se ky prodhimin e arit virtuale.

Nga rruga, cryptocurrency e parë Bitcoin shumë ekspertë financiarë e quajnë ari elektronike dhe besoj se në të ardhmen, kjo monedhë digjitale, si dhe një numër të tjera shumë altkoinov do të luajë në tregun e këmbimeve valutore si një "strehë të sigurt", e cila është caktuar tashmë për këtë ari dhe gurësh të çmuar.

Çfarë është Minierave fjalë të thjeshta për Dummies

Çfarë është minierave në anën teknike? i algorithm minierave për të kuptuar më të thellë

Në kundërshtim me besimin popullor, software për minierat nuk gjenerojnë kode unike e monedhave të reja dixhitale, por vetëm zgjidh problemin e paraqitur sistemin kriptovalyutnoy. Thelbi i problemit qëndron në unraveling hash. Me fjalë të thjeshta, në përzgjedhjen e CCD nga i cili mund të merret duke hashing një funksion të paracaktuar hash. Dhe kur minator zgjidh enigmën e sistemit dhe krijon një të re, të përshtatshme për të gjitha kushtet e bllokut, kjo automatikisht do të marrë si shpërblim një numër të caktuar të monedhave. Këto monedha virtuale janë kodet unike dixhitale janë të krijuara nga vetë sistemi.

Nëse marrim parasysh procesin e minierave në detaje, por në terma të thjeshtë, nga një pikëpamje teknike, rruga nga fillimi deri në marrjen e shpërblimit për zgjidhjen e detyrave të sistemit do të jenë si më poshtë:

 1. Sistemet Program-minator merr një funksion hash - numrat shkurtër rend dhe karaktere të krijuara nga ana e sistemit në bazë të bllokut të mëparshëm dhe pjesërisht krijuar - duke zgjedhur numra të rastit
 2. Software analizon detyrën dhe fillon zgjidhjen e tij, që konsiston në zgjedhjen e një koleksion të tillë të dhënash, nga të cilat metoda e hashing mund të marrin të paracaktuar funksionin e sistemit të hash / Të gjithë kompleksiteti i problemit është se funksioni hash është i përbërë nga disa karaktere duzinë, dhe zgjidhja e saj mund të përmbajnë një aktualisht qindra miliona karaktere, secila prej të cilave duhet të marr /
 3. Kur njësia e cila zgjidh një software funksion të paracaktuar hash krijuar transmeton atë në kriptovalyutnuyu sistemit, dhe ajo menjëherë është shkruar në blokcheyn dhe minator ngarkohet një tarifë - monedha elektronike që vijnë në mënyrë të drejtpërdrejtë në portofolin (për Miniera solo) ose llogari në një portal të pishinë (në rastin e minierave në pishinë)
 4. Në bazë të njësisë së sapoformuar, sistemi gjeneron një funksion të ri hash dhe ia dërgon atë për të gjithë minatorët, kështu që ata vendosën një sfidë të re.

Procesi i përshkruar më sipër tregon se si minierave suksesshëm. Megjithatë, ajo duhet të kuptohet se prodhimi i të gjitha parave popullore dixhitale ka qenë një sasi të madhe të njerëzve, kështu që më shumë pajisje pushtet informatikë nga minatorët, më shumë të ngjarë që ai ishte hera e parë për të zgjidhur bllok të ri. Me fjalë të thjeshta, nëse minatorët bëj më mirë e më me fat "Fadrom" ari virtuale, çdo kompensim që merr.

cryptocurrency Minierave, me fjalë të thjeshta, është edhe proces i thjeshtë dhe i komplikuar.

 • cryptocurrency Arbitrazhi 2018 -
  shembuj të tabelave
  kotnebankrot.com
  Mëso më shumë

Reklamim otGoogle

Thjesht për arsye se krijimi i një programi të ri të njësisë ka nevojë për të kryer veprime të thjeshta, të cilat konsistojnë në përzgjedhjen e shenjave përkatëse forcën brutale.

Ndihmë në zgjedhjen e shërbimeve financiare / organizatsiyOtzyvy për çdo e-mail. obmennikeBolee 100.000 komente në monitorimin BestChange.ru. Lexo më sayte.bestchange.ruSkryt Ads
Asistencë në përzgjedhjen e shërbimeve financiare / organizatsiyInvestiruy në ICO-projektit transportit dhe logjistikës DylyverInnovatsionnye zgjidhje. Më shumë detaje mbi shpalljes sayte.ico.dylyver.comSkryt
Blokcheyn - më vazhnoeGlavnye lajmeve blokcheyna në bloomchain.ru - Të jetë i vetëdijshëm sobytiy.Blokcheyn dhe fintehNovosti industriiSobytiya në RossiiKlyuchevye figurybloomchain.ruSkryt Ads
Bëhuni kriptoinvestorom 30 minuta! Shkarko një pa mini-libër "Si të bëhet kriptoinvestorom për 30 minuta." Get! Shkarko kniguBystrye investitsiiInvestitsii onlaynPriumnozh kapitalmailishop.ru18 + Fshih reklama
Xcraft - strategji 3D hapësirë ​​hapësirë ​​të bukur 3D dhe planeti !. Drive vet korablem.xcraft.ru18 tuaj + Fshih reklama
Një ëmbëlsirë e shijshme! Recipe Si të gatuaj një ëmbëlsirë të mrekullueshme! SmotriSalatySupyVtory blyudaVypechkahlebosoul.ruSkryt Ads
Automatizimi MLM biznesaSistema që i jep njerëzve! trajnimit të lirë. Sign Up! Per-sage.infoSkryt Ads
Të fituar në biznes me AmazonRegistriruysya një webinar lirë dhe të mësojnë se si për të fituar nga Amazon! Track.trackurl.ru18 + Fshih reklama
mini hotel në qendër të Moskvy5 minuta nga nëntokësore Color Bulevardin, i projektuar për një qëndrim të rehatshëm në qendër të gosteyrazmeschenie Moskvahostel tsentrhostel në tsentreotel në metrolandmarkhostel.ruSkryt Ads

Dhe kompleksitetin e këtij procesi është se për të dhëna të suksesshme njësitë nevojë për pajisje shumë të madh të energjisë informatikë. Në video më poshtë në hollësi të madhe dhe është në dispozicion minierave Transmeton - kjo është fjalë të thjeshta dhe të cilat janë nuancat e prodhimit e-parave.

algoritme encryption përdorur në sistemet e njohura kriptovalyutnyh

Dallimi kryesor në mes të sistemeve të ndryshme kriptovalyutnymi është përdorur në algoritme e tyre encryption. Çdo sistem i decentralizuar i parasë elektronike, përkufizimi i një algoritmi kriptografike për hashing të dhënave grupe të prodhuara. Është ky algoritëm deshifruar-minatorët, duke siguruar funksionimin e të gjithë blokcheyn bazës së të dhënave dhe përpunimin e transaksionit. Dhe mbajnë interes në vend të parë jo për faktin e zgjidhjes së problemit, por për mbivendosur në kapacitetin e prodhimit të pajisjeve deshifrim.

Minierave BitCoins se çfarë është ajo në fjalë të thjeshta? Çelësi është që të deshifroj funksionin hash përdorur në algorithm e sistemit, dhe kjo nuk është vetëm Bitcoin, por cryptocurrency tjera. Kjo është arsyeja për prodhimin e cryptocurrency ndryshme projektuar dhe software të specializuar, dhe madje edhe pajisjet shumë të specializuara. Me fjalë të thjeshta ASIC-minatorë filluar të punojë vetëm me një algoritmi të veçantë encryption.

 • cryptocurrency Arbitrazhi 2018 -
  shembuj të tabelave
  kotnebankrot.com
  Mëso më shumë

Reklamim otGoogle

algoritme encryption që mund të përdoren në sistemet kriptovalyutnyh, ka më shumë se njëqind sot. Megjithatë, më të popullarizuara të tyre janë si më poshtë:

 • SHA-256 - një nga algoritme të parë, i cili konsiderohet pothuajse një metodë klasike e hashing dhënave. Ajo është përdorur për më të vjetër dhe më të shtrenjtë kriptomonety Bitcoin, si dhe monedhave të decentralizuara elektronike, të cilat janë krijuar në bazë të BTC (BitcoinCash, DigiByte, Namecoin, etj). Ta themi thjesht, sot decrypt funksionet hash SHA-256 algorithm kërkon kapacitet të madh, kështu që për minierave Bitcoin përshtaten vetëm ASIC më të fuqishme të specializuar.
 • Scrypt - një algoritmi që është krijuar si një alternativë për SHA-256 në sistemet e decentralizuara financiare. Ajo është përdorur në cryptocurrency tillë Litecoin, Dogecoin, BelaCoin, Potcoin, DNotes dhe të tjerët. Para ardhjes së ASIC-minatorëve që punojnë me Scrypt algorithm, duke përdorur këtë metodë encryption mjaft sukses cryptocurrency am Main në kartat. Megjithatë, në vitin 2016, kur shitjet janë specializuar Asik, minierave Litecoin (monedha më të njohura dhe të shtrenjta në Scrypt) shumë më e komplikuar.
 • Kamë-Hashimoto - algorithm, e cila është përdorur në një nga më të lartë-cryptocurrency altkoinov Ethereum, si dhe në EthereumClassic dhe kupën. Për të decrypt funksionet hash e këtij algoritmi është përdorur me sukses një kartë të fuqishme grafike.
 • CryptoNight - algorithm, tipar kryesor i të cilave është fakti se, për të dhëna mbi funksionet e koduara hash është kapaciteti i mjaftueshëm CPU. Kjo algorithm është përdorur në Monero, ByteCoin, Dashcoin et al.
 • X11 - një algoritmi relativisht e thjeshtë, decryption është kapaciteti i mjaftueshëm i kartave grafike moderne lojrave. Ajo është përdorur në dash cryptocurrency dhe PinkCoin. Duke pasur parasysh faktin se prodhuesit ASIC janë duke planifikuar për lirimin e pajisje shumë të specializuara për minierat në X11, ne duhet të supozojmë se kompleksiteti prodhimi i shpejt është i shpejt fiton popullaritet monedha Dash do të rritet ndjeshëm.
 • Equihash - algorithm përdorur në cryptocurrency Zcash. Me fjalë të thjeshta, Zcash sukses Mein në kartat. Popullariteti i këtyre parave dixhitale u rrit ndjeshëm pas rritjes së kompleksitetit të prodhimit Ethereum, dhe një pjesë e përdoruesve, përpara se të "gërmimi" Eter, kaloi në Minierave Zash.

programe moderne për miniera janë projektuar për të punuar me disa algoritme kriptografike të njohura. Me fjalë të thjeshta, minator, i cili vendosi për të marrë prodhimin e të tjera e-valutë, shpesh as nuk duhet të instalosh software.

Por pajisje për minierat është më e vështirë. Me fjalë të thjeshta, nëse në kartat është teorikisht e mundur për të marrë ndonjë para elektronike, Asik mprehur vetëm në një algorithm. Kjo do të thotë që një ASIC për Bitcoin mund të jetë mjaft i suksesshëm Mein cryptocurrency më pak popullor që përdorin SHA-256, por për prodhimin e esters apo Laytkoina, kjo pajisje është e përshtatshme.

Çfarë ndodh cryptocurrency Mining?

Llojet e minierave: një prodhim i vetëm dhe pishina. Si am Main veten në shtëpi?

Për të përmbledhur, minierave - kjo është një fjalë e tillë e thjeshtë, ajo do të ndodhë që ky proces të sistemeve deshifrim blloqeve kriptovalyutnyh. Dhe në fakt, procesi i minierave të çdo parasë elektronike është vetëm një, dhe kjo është që të përdorin softuer të veçantë që do të përdorin "të hekurt" fuqi të mendoj njësi të reja, sfidat e reja për OBSH kriptovalyutnyh transaksion të suksesshëm.

Në vitet 2011-2013, kur cryptocurrency Minierave angazhuar në vetëm një numër të kufizuar entuziastë, dhe kostoja e monedhave elektronike është përafërsisht e barabartë me çmimin e energjisë elektrike të konsumuar në prodhimin e tyre, nuk ishte vetëm një metodë e minierave - solo minerar, ose në terma të thjeshtë, prodhimi individual. Thelbi i kësaj metode ishte për të krijuar kriptovalyutnogo çantë dhe të instaluar në PC tuaj në shtëpi programit-minatorëve, të cilat mjaft sukses nxjerrë para elektronike në CPU ose kartat grafike.

 • cryptocurrency Arbitrazhi 2018 -
  shembuj të tabelave
  kotnebankrot.com
  Mëso më shumë

Reklamim otGoogle

Megjithatë, me rritjen e popullaritetit të cryptocurrency dhe kompleksitetin e procesit të prodhimit të monedhave të reja virtuale solo minierave u bë humbje. Kapaciteti i kompjuterëve në shtëpi është e mjaftueshme nuk është më për një zgjidhje të shpejtë të funksioneve të hash, dhe minatorët kishte për të zgjedhur: të shkuar në prodhimin e pak i njohur ose jolikuide cryptocurrency bashkohen pushtetin e tyre për të zgjidhur problemin e sistemeve të njohura financiare decentralizuara. Është për këtë arsye se ka qenë pools - Minatorët e sindikatave e angazhuar në miniera e një cryptocurrency.

Klasik minierave në pishinë, jo shumë të ndryshme nga një mayniga "buldozer" solo të holla virtuale gjithashtu mbledh minierave-fermë, atë në terma të thjeshtë, do të thotë ustanavlivku në programin PC përkatëse. shkon edhe më tej atë, dhe pastaj monitoron PC të vazhdueshëm dhe të pandërprerë të furnizimit me energji për të hyrë në internet. Në terma të thjeshtë, tipar kryesor në pishinë e prodhimit është fakti se secili prej funksionit të caktuar hash është zgjidhur nga të gjithë pjesëmarrësit së bashku, Miner në mënyrë individuale nuk duhet të zgjidhë të gjitha detyrë e vështirë, dhe vetëm një pjesë të vogël të saj. Në sajë të kësaj zgjidhjeje është shumë më e shpejtë, dhe më shumë dhe më të fuqishme se pishinë, aq më i madh shanset që ajo do të zgjidhë njësia e parë e re dhe do të marrë një shpërblim.

Sot solo Minierave praktikisht u zhduk si një fenomen, dhe prodhimin e të gjitha cryptocurrency njohur kryer pishina. Për më tepër, në rrjetin atje si pishina, janë të angazhuar ekskluzivisht Bitcoin Mining / Laytkoin / eter, etj, dhe multipuly -. Portals, në të cilën minatorët regjistruar, minierave monedha të ndryshme.

Çmimin për shthuret në njësitë pishinë është e ndarë në mënyrë automatike në mes të të gjithë pjesëmarrësve në proporcion të drejtpërdrejtë me kapacitetet e tyre bashkangjitur. Prandaj, për të marrë të ardhurat të mira në cryptocurrency minierave në një pishinë, ju duhet të keni pajisje të fuqishme dhe të sigurohemi se ai ka punuar pa probleme.

Çfarë është Bitcoin Minierave
fermë Mining - kjo është në fjalë të thjeshta?

Kompjutera, të cilat janë të minuara cryptocurrency quajtur minerare ferma. Për më tepër, ky term mund të jetë fshehur si një PC normale në shtëpi e pajisur me një ose dy lojrave kartat video dhe kompjuter janë të lidhura me ASIC fuqishme.

Prandaj, çështja e minierave fermës atë në terma të thjeshtë, mund të përgjigjet në mënyrën e mëposhtme: ajo është çdo PC me një "hekur", shtesë ose pa të, të cilat janë minuar cryptocurrency.

Shtëpi për cryptocurrency minierave shumica e përdoruesve të përdorni një kartë dedikuar gamer videos. Me fjalë të thjeshta, dallimi në mes të këtyre kartave është se gamer është konfiguruar fillimisht për të kryer një gamë të gjerë e aplikacioneve, dhe prodhues i specializuar për minierat ka "flashed" në një mënyrë të tillë që gjithë fuqinë informatikë janë për qëllim ekskluzivisht në zgjidhjen funksionet hash. Megjithatë, thonë minatorët përvojë që me ndihmën e softuerit për minierat ndonjë kartë të fuqishme grafike, ju mund të "makinë", në mënyrë që të marrë normë më të mirë të mundshme hash (Numri i hashes se programi do të zgjidhë për të dytë, duke përdorur kapacitetin kartë).

Si rregull, minatorët kërkojnë për të bërë cryptocurrency minierave rrugën kryesore për të fituar para, nuk do të ndalet në blerjen e një kartë të fuqishme grafike, dhe të pajisur fermën e tij 3-12 pjesë të pajisjeve dhe më shumë. Me fjalë të thjeshta, grafika janë një e madhe "hekur" Minierave për fermë, dhe se kapaciteti i tyre do të varet nga efikasiteti i nxjerrjen e monedhave virtuale.

Si për të mbledhur fermën e minierave në shtëpi?

Por përveç tyre, për të ndërtuar fermë gjithashtu duhet këto pajisje dhe pajisje:

 1. Furnizimi i fuqishëm dhe i besueshëm me energji elektrike
 2. PIN-6 kabllot dhe adapters, përmes të cilit do të bëhet mbledhur fuqi shtesë për kartat grafike (zakonisht me kartat e reja grafike moderne kabllot janë të përfshira, por kur të blerë një të përdorura / e "hekurt" pin-6 kabllot janë të blihen veç e veç)
 3. Motherboard mbi të cilat ka aq sa lidhëse për PKI mund (terminal të lidhë kartë video)
 4. PC me qasje të pandërprerë dhe me shpejtësi të lartë të internetit
 5. Procesorit - Karakteristikat janë të parëndësishme, i aftë dhe e vjetër 1-core
 6. Hard drive - Karakteristikat janë të parëndësishme
 7. Memory (RAM) - është zgjedhur në bazë të numrit dhe performancën e kartave grafike, por sipas minatorëve me përvojë, për fermë shtëpi 4GB "RAM" është e mjaftueshme
 8. Risers për kartat grafike - pajisje të veçantë projektuar për lidhjen kartë video në motherboard mënyrë që të mund të vihet në raft
 9. Rack (zakonisht do të qëndrojë më vete nga materiale skrap)
 10. Tifozët apo sistemit të ftohjes me ujë për të parandaluar overheating e kartave.

Të ndërtuar fermë Minierave në kartat nuk do të ketë asnjë vështirësi për një person i cili, me fjalë të thjeshta - mund të jetë i lidhur me një kompjuter komponentet individuale. Videoja më poshtë ilustron se sa shpejt mblidhen Mining fermë sapoardhur në cryptocurrency minierave në shtëpi.

shpjegim shumë të kuptueshme në terma të thjeshtë e opsioneve të buxhetit.

Si am Main Bitcoin në shtëpi? Tashmë bën, por nuk është një alternativë

Një mishërim i pajisjeve të minierave është blerja-fermë ASIC-minator për të minave cryptocurrency preselected. Modelet më të reja dhe më të fuqishme Asik kanë heshreyt shumë të lartë dhe fuqi të krahasueshme me 10 ose më shumë karta grafike NVIDIA GeForce 10 seri. Se ata në fakt me sukses të marrë Bitcoin më të shtrenjtë cryptocurrency.

Megjithatë, shumë nga "Fadrom" të holla virtuale ende preferojnë të pajisur grafika fermës brendshme. Arsyeja, në terma të thjeshtë është se përpunimi graphics, ndryshe nga Asik nuk jemi shumë të specializuar "hekur", në terma të thjeshtë, mund të përdoren për qëllime të tjera sesa funksionet çelës hash. Prandaj, në qoftë se cryptocurrency likuiditetit cila prodhon brendshme minierave-fermë, është e fjalë të thjeshta dhe se si për të mbledhur, u shpjegua më lart, ul dhe norma e këmbimit bie në kartat, ju mund të filloni Mein para të tjera dixhitale, ose thjesht për të shitur ato, por në tokë nën një algoritmi të caktuar ASIC-minator do të bëhet hekuri kotë.

Perspektivat e cryptocurrency minerare - ajo është tepër vonë!

Nëse ju të shqyrtojë mendimet e ekspertëve mbi çështjen, një mënyrë për të fituar para si minierat - ajo që është me fjalë të thjeshta, mund të konkludohet se prodhimi cryptocurrency sot është një nga metodat më premtuese për prodhimin e ardhura pasive online. minatorët e suksesshme, duke prodhuar monedhën lartë elektronike në hardware të fuqishëm, të merrni edhe qindra dhe mijëra dollarë të ardhurat neto në muaj, dhe pronarët e milionerë bitkoin- madh, pishina laytkoin- dhe Ethereum janë bërë prej kohësh.

Sipas analistëve, me fjalë të thjeshta, disa vitet e ardhshme të gjithë sigurisht popullor tani cryptocurrency do të rritet në mënyrë të qëndrueshme. Ndoshta Minierave cryptocurrency një mund të mos jetë gjithmonë e dobishme. Për shembull, minierave Bitcoins çfarë është ajo në fjalë të thjeshta mund të përkufizohet si prodhimi i cryptocurrency specifike nuk do të mbetet gjithmonë premtuese. Me kursin e lartë Etheri probabilitet, herët a vonë të arrijë deri dhe të arrij çmimin e cryptocurrency vjetër në bursë. Me fjalë të thjeshta - monedhat kryesore të sistemeve elektronike të decentralizuara fitimprurëse - është më e rëndësishmja, zgjidhni një monedhë të lëngshme që është e mundur për të prodhuar në dispozicion të "hekurt".

 • cryptocurrency Arbitrazhi 2018 -
  shembuj të tabelave
  kotnebankrot.com
  Mëso më shumë

Reklamim otGoogle

Çfarë jam cryptocurrency Main fitimprurës tani dhe në vitin 2018, shih artikullin «Çfarë cryptocurrency kryesore: TOP - 10 mundësitë fitimprurëse për një fillestar"

Mining bitkoionov çfarë ajo është në fjalë të thjeshta dhe çfarë perspektivat e tij

motorët e kërkimit popullor përditshme rregulluar mijëra pyetje si "Bitcoins minerare atë që është në terma të thjeshtë", sepse shumica e të ardhurve cryptocurrency sferat e prodhimit të kërkuar për të bërë këto para dixhitale. Sigurisht, monedha Mein vlerë më shumë se $ 5000 duket si një perspektivë shumë joshëse, por ne duhet të themi në të njëjtën kohë - Sot Bitcoins e mi mbi kartat fitimprurës.

minierave Bitcoin ka kohë që janë kryer ekskluzivisht nga pishina të mëdha, të cilat kanë mijëra të vazhdueshme operative modelet e fundit Asik. Në terma të thjeshtë, ata që duan për të prodhuar këtë cryptocurrency të veçantë, ajo është më mirë për të investuar në një pishinë të besueshme dhe me qira fuqinë e tij të një ose më shumë ASIC-minatorëve.

Pra, nëse ju ende i doni të bëni një Bitcoin, ajo është më mirë të mos për të zgjedhur minierave, dhe një tjetër metodë. Si për të fituar para në Bitcoin, lexoni këtu.

E ardhmja e minierave shumë altkoinov

Ata përdoruesit e rrjetit që nuk e konsiderojnë mundësinë e investuar paratë në kompanitë që zotërojnë pishina, dhe doni të vet Mayne, ju duhet t'i kushtojë vëmendje në rritje altkoiny popullaritetit. Dhe duke zgjedhur cryptocurrency për minierat, fuqinë e nevojshme për të vlerësuar realisht pajisjet e tyre, për shkak se edhe sot laytkoina minierave, eter është mjaft komplekse. Këto cryptocurrency fitimprurëse për të prodhuar vetëm minierave-fermë të pajisur me një minimum prej 6 karte grafike e lojrave modelet e fundit. Me fjalë të thjeshta, nëse ju filloni Mein altkoiny më të njohura në "hekurt" të dobët, fitimi ka marrë mezi paguajnë për shpenzimet e energjisë.

Por minierave BitcoinCash, Namecoin, Monero, ByteCoin, Dogecoin, DNotes, Dash, PinkCoin, Zcash, EthereumClassic dhe të tjera gjithnjë e më popullore në rrjet cryptocurrency do të jetë fitimprurës edhe në buxhetin shtëpi fermë Minierave. Dhe sigurisht e monedhës dixhitale është ngadalë por me siguri në rritje, kështu që prodhimi i altkoinov të thirret mënyrë dobishme për të investuar.

për të përmbledhur

Cryptocurrency World Wide Web çdo ditë forcon pozicionet dhe sot konkuron me sistemet e pagesave elektronike për llogaritjen e parave fiatnymi. Numri i përdoruesve të rregullt që përdorin paratë dixhitale për kryerjen e pagesave në internet, dhe numri i investitorëve të mëdhenj të cilët investojnë paratë e tyre në cryptocurrency, po rritet me shpejtësi. Dhe shumë ekspertë madje argumentojnë se sistemet financiare të decentralizuara, duke përdorur teknika kriptografike - është e para e ardhmja. Tani me konceptin rreth minierave që është në terma të thjeshtë, dhe se është e nevojshme për cryptocurrency e prodhimit mund të mendojnë seriozisht për të investuar në këtë drejtim dhe për të marrë kriptomonety parë.

MINIERAVE FARM SI FUNKSIONON

Kohët e fundit, kam shkruar një udhëzues të vogël në lidhje me minierat që njerëzit e interesuar për të kuptuar se si fermë cryptocurrency punës për prodhimin. Në këtë artikull, unë do të prekë mbi tema të tilla si:

 • Parimi që veprojnë e cryptocurrency fermës në rrjet blokcheyn.
 • pajisjeve të minierave.
 • Fermat për minierat cryptocurrency 2018 rentabilitetit (kthehen në investime).

FermaMining1

Një udhëzues të detajuar se si Mein Eter këtu, si dhe një metodë alternative e prodhimit këtu cryptocurrency dhe profitabilitetit këtu.

Lexoni më shumë në lidhje me parimin e Bitcoins minierave, rreziqet dhe se si ju mund të lexoni në këtë artikull.

Bitcoin ka ngriti kursin e saj dhe do të rritet në $ 7000, lexoni këtë artikull në lidhje me rentabilitetin, kthehen në investime dhe përfitimet e minierave.

Përditësuar artikullin , shikoni në fund .

Minierave për prodhimin e fermës cryptocurrency. Blokcheyn. Heshreyt. Pula.

Farm është vendosur e pajisjeve që janë të lidhura me ndonjë rrjet blokcheyn të procesit të informacionit në mënyrë që të marrë monedha digjitale - të ardhura. Blokcheyn Rrjeti - është një zinxhir i transaksioneve njësi, e ndërtuar sipas rregullave të caktuara, të blloqeve të gjeneruara. Në vija të përgjithshme, kjo është një bazë të dhënash të shpërndara. Rrjeti i parë i tillë është përdorur cryptocurrency "Bitcoin".

Transaksionet Block - Transaksionet e grupuar në një sistem të rrjetit. blloqe të tilla dhe të përpiqen për të gjetur një (proces) minatorë. nxjerrja njësi të një lloji të ruletë, në kërkim të tij mund të zgjasë disa minuta ose disa ditë.

Për blloqe pikë, minatorët janë të shpërblehet cryptocurrency. Pse një përhapje e tillë? - Ju pyesni. Sepse ka disa faktorë që ndikojnë në shpejtësinë e lokacionit bllok:

 • Power Equipment tuaj - çfarë është ajo, shanset e gjetjes bllok në një kohë të shkurtër.
 • Kompleksiteti i rrjetit - sa e vjetër çdo rrjeti blokcheyn, kompleksitetin e saj (numri i minatorëve dhe kapaciteti i tyre) rritet nga ky shpërblim për bllokun e gjetur është reduktuar apo do të gjeni të vështirë dhe më e vështirë.

Prodhojnë cryptocurrency të mundshme si një - solo, ose së bashku me dikë në pishina për minierat. Pool - një rrjet në të cilin minatorët individuale lidhur fermën e tyre me një kapacitet total të prodhuar në rrjetin blokcheyn njësi dhe çmimin e aksionit në të gjitha, sigurisht jo të barabartë - si një funksion të pjesë të pushtetit në pishinë. Pra, të marrë cryptocurrency më e lehtë kur ju jeni një fillestar në këtë njerëzit e biznesit, dhe nuk kanë grumbulluar ende pajisje të mjaftueshme për të përmirësuar heshreyta. Heshreyt - shpejtësia e minierave. Solo-minierave për ata që kanë fuqi të mjaftueshme për të prodhuar blloqe, duke u mbështetur vetëm në veten e tyre. Benefit mund të kontrollohet si vijon: një javë në pishinë Mayne, një javë - solo. Edhe një herë, se SOLO-minierave është e ngjashme me ruletë, por edhe me kapacitete të vogla, shumë të menaxhuar të arrij njerëzit në përfitimet që am Main në pishina me më shumë pushtet. Ajo tashmë i takon fat - një rastësi të lumtur. Sa më shumë i suksesshëm ju jeni në Meiningen, aq më i lartë kufijtë.

pajisjeve të minierave. Bitcoin dhe altkoiny.

Sot ka kaq shumë cryptocurrency të ndryshme, secili drejtimin në rrjetin e saj të veçantë blokcheyn që përdor një algoritëm të veçantë për përpunimin e të dhënave. Disa prej kompleksitetit të rrjetit është ende shumë i vogël, ndërsa të tjerët, si Bitcoin, ose Litecoin Ethereum mëdha. Edhe pse kjo e fundit nuk është aq e lartë. Për shkak të caktuar algorithm minierave varion cryptocurrency ndodh në mënyra të ndryshme.

Bitcoin në kohën e tanishme është nxjerrë duke përdorur Asik, minuar parë dhe përpunuesit dhe kartat grafike. Me rritjen e kompleksitetit blokcheyn rrjetit Bitcoin minierave në procesorë dhe karta grafike ajo u bë thjesht humbje. konsumi i energjisë u rrit, dhe blloqet e informacionit pothuajse janë, për shkak të standardeve të ulëta të heshreyta. Ajo është tani disa breza të Asik, të bëjnë dallimin midis pushtetit dhe çmimit respektivisht. Tani ju mund të investojë në Bitcoins minierave të pastra, në qoftë se ka një kapital të madh fillestar, për Asik periudhë të shtrenjta, shpagim prej rreth një vit, nëse Asik-to-date dhe të fuqishme. Por çfarë duhet të bëni në qoftë se ka një të re, e cila do të jetë më i fuqishëm dhe më pak energji-intensive, në lidhje me normën e saj të prodhimit? Shitja e? Nëse nuk ekziston një budalla. Kinezët kanë pasur sukses në maynige Bitcoins, vazhdimisht update pajisjet e tyre në ferma dhe fermën ata janë hedh mëdha ajrosura, me energji të mëdha, heshreytom dhe kështu të ardhurat.

Pra, nëse ju nuk mund të përballojë për të fillojë menjëherë minierave Bitcoin në një shkallë të tillë, një mënyrë për të dalë, dhe më e zakonshme në mesin e të gjithë minatorëve fillestar dhe madje edhe i kalitur në "gërmuar" cryptocurrency - prodhojnë Altkoiny.

Altkoiny - është një cryptocurrency relativisht i ri që punon në blokchaynah e tyre, të cilat janë: për zhvillimin e teknologjive të reja të informacionit (si Eteri - Kontratat e zgjuar) dhe natyrisht më pak të shtrenjtë për të marrë Bitcoin, duke ndarë me lehtësi namaynennoy cryptocurrency alternative.

Në këtë parim, ndërtuar një minierave moderne. Është më e lehtë për të blerë karta të shumëfishta, të mbledhur ato nga ferma dhe për të prodhuar cryptocurrency ri që favorshme se të shpenzojnë para në një Asik fuqishme. Pas të gjitha, në qoftë se një nga kartat do të thyer, ajo mund të merret në një garanci për të ruajtur ose të zëvendësohet me një të re. Dhe tag çmimi është shumë e bukur. Sidomos në qoftë se disa bien cryptocurrency në çmimin e kompleksitetit të rrjetit ose të kërcejnë e saj, si dhe prodhimin e tij do të jetë humbje, në këmbim të Bitcoin, ju gjithmonë mund të kaloni në një tjetër Minierave cryptocurrency, e cila është bërë fitimprurës.

Exmo - Rusisht-Gjuha këmbimit lehtë me exchanger integruar të shpejtë. Kam lexuar lajmin atje për të biseduar dhe për të mbajtur shumicën e aseteve të tyre në cryptocurrency të ndryshme, më shumë.

Cryptopia tregu më i madh me shumë mbështetet cryptocurrency favorshëm për monedha e këmbimit ose shtoni kreditit, ju mund të me anë të këtij shërbimi.

Si për të rritur të ardhurat e minierave dhe për të shpërndarë riinvestimi lexoni këtë artikull si duhet.

Është i dobishëm për Mein në vitin 2018.

HashFlare

Mein gjithmonë e dobishme. Cryptocurrency vjen për masat. Skolkovo afër Moskës ndërtuar Qendrën Kërkimore dhe nisi një rrjet blokcheyn kombëtar. Shumë blloqe Zinxhiri teknologji për korporatat më të mëdha të botës së interesuar. Në miniera nuk kanë nevojë për të raft trurin e tyre në biznes - nuk ka gjë të tillë si të kërkesës dhe ofertës, por përfitimet dhe periudhën e vlerësuar shpagim. Dhe Bitcoin kursit të këmbimit tani afrohet $ 3,000. Në verën e vitit 2016 kostoja e një Bitcoin është e barabartë me 450 dollarë.

Kështu që është e sigurt për të blerë pajisje, të ndryshuar instalime elektrike dhe të fillojnë për të prodhuar cryptocurrency. Si për të mbledhur fermë për minierat në 2017 lexoni këtu.

Nëse ju nuk mund të mbani fermë për minierat, atëherë lexoni këtë artikull.

Në lidhje me zhdukjen nga tregu i kartave grafike, tani po fiton popullaritet të shërbimeve cloud të minierave. Më të besueshme nga këto është HashFlare dhe Hashing24. Ata nuk dilnin si një program investimi të lartë të yield flluska që punojnë për disa muaj, duke fituar shumën e duhur të parave, dhe janë fikur, dhe ne jemi të humbjes së parave. Gjatë vitit kam investuar rreth 10 000 në të dy shërbimet e reja e minierave, të cilat kam përmendur më lart, se dhe tjetrin dhe sechas nga 18.000 në vitin në kalkulator. Ajo rezulton se shërbimet nuk mashtrojnë në faturën prej 180% në vit, dhe një bonus të mirë nga sistemi referimi shumë i kënaqur.

Nëse ju vendosni për t'u angazhuar në investime minerare tani se kartë video dreqin merrni një, dhe në qoftë se ata marrin një të tillë, atëherë Hells çmimet, mënyra më e lehtë dhe më efikase për të përfituar nga investimi në cryptocurrency prodhimit është e Minierave re. Bien dakord për të blerë një kartë video vtridorogo është budalla. Sigurisht, nëse ka para ekstra, dhe ju mund të përballojë për të rx570 aksioneve ose rx580 e 20 copë në 30 000 rubla, ajo është shumë e mirë, por mos harroni se periudha shpagim i kësaj pajisje do të jetë më nitolko për shkak të çmimit, por edhe për shkak të kompleksitetit të prodhimit dhe ETH Zcash.

Ata njerëz të cilët filluan Mein edhe një vit e gjysmë më parë, ndërsa çmimet për vidyahi shijshme, në një kompleksiteti rrjet relativisht të ulët Etheri pa kullues cryptocurrency, kishte fituar. Tani ajri është me vlerë disa herë më shumë se një vit e gjysmë më parë (dhjetor 2016 - Korrik 2017), rrjeti kompleksiteti është rritur shumë të fuqishëm, që është, rendimenti ka rënë ndjeshëm, duke e bërë hyrje të minierave në kartat është shumë e vështirë. Në maj të vitit 2017 indeksi i im personal profitabilitetit ishte e barabartë me 2.6. Në qoftë se ju numërimin çmimet profitabilitetit nynishnim për kartë grafike, ajo do të jetë më pak pokazytel 3 herë.

Kështu që, unë e këshilloj fillestar për të filluar udhëtimin tuaj është një provuar shërbimet cloud të minierave, dhe pastaj të presin për herë e mirë, kur do të ketë një kartë video me çmime të përshtatshme.

Bitcoin kurs dhe u hodh Eter, lexoni disa artikuj: Plani i Biznesit për minierat si drejtimin cryptocurrency (si Mein më mirë të Asik ose grafike kartë).

Rreth Minierave Nvidia kartave grafike për të lexuar këtu dhe atje rreth minierave Bitcoin.

HashFlare

MINIERAVE FARM RETURN

https://nenene.biz/ - exchanger fitimprurës cryptocurrency

https://vk.com/protonmining - një grup për fillestar minatorëve

https://vk.com/maksym.tsvetkov - këshillim individual, asistencë në ngritjen e fermave (e minierave)

MINIERAVE FARM PRICE

Në Kazakistan, filloi të shesë fermën për cryptocurrency minierave
Në Kazakistan, kemi filluar të shesë fermën për cryptocurrency minerare - Biznes Portal Kapital.kz

Kriptomaniya nuk kurseu dhe tregu Kazakistanit. Ne mori avantazhin e teknikë që filloi të ndërtohet nga kartat fermë të veçantë për minerare (nxjerrjes) cryptocurrency. Në faqet e Kazakistanit reklamave filloi të shfaqet një ofertë për të shitur fermat për cryptocurrency minierave. Çmimet për fermë të vendosura në korridorin mes 400 mijë. Tenge për 2.5 m. Ky ndryshim në vlerën e fermave është e lidhur me kartat grafike të energjisë, Qendra e Informimit e biznesit korrespondent Kapital.kz.

Për shembull, në vend minierave Olx.kz fermë të në shtatë kartat video XFX Radion Rx570 vlerë më shumë se 2,2 milionë Tenge. Autori Advertisement thekson se me ndihmën e fermës së tij mund Mein Ethereum (esters) dhe cryptocurrency tjera. "Outstanding muaj 180 megaheshey. vit garanci dhe të shërbimit ", - shkruan autori i shpalljes.

"Payback është një fermë rreth një vit e gjysmë", - tha ai shpallje autori Kapital.kz.

Një tjetër autor shpallje kërkon tij fermë 1.5 milion Tenge. Fermë përfshin një vedeokarty GTX plotë 1060, në një fermë gjashtë kartat.

Për fermat Minierave shitje sipërmarrësit sidomos iniciativë kanë zhvilluar edhe një faqe interneti të veçantë. Interesante, zhvilluesit e burimeve të ofrojë për të paguar për fermat e tyre minerare, jo vetëm në Tenge ose në dollarë amerikanë, dhe madje edhe në Bitcoins.

Në Republikën e Kazakistanit do të zhvillojnë legjislacionin cryptocurrency

Kostoja mesatare e një ferme të vetme në gjashtë karta grafike RX 570-580 përmes një faqe interneti të veçantë është më shumë se 1,3 milion Tenge, çmimi i 70 fermave - 1.2 milion Tenge. "Kthimi mesatar në një fermë - nga 4 deri në 6 muaj. Kjo është për shkak të faktit se sigurisht cryptocurrency pastaj bie, atëherë rritet. Për shembull, Bitcoin kursit të këmbimit ka qenë kohët e fundit në $ 2 750, ajo është tani më shumë se $ 2 400. Ne presim që deri në fund të vitit të kursit të këmbimit do të Bitcoin në rajonin e 3.5-4 mijë dollarë ", -. Njoftoi korrespondenti Kapital.kz në shërbim, e cila shet fermë për minierat, i përbërë nga gjashtë kartave.

Në bazë të informacionit që është vendosur në reklama, pothuajse asnjë e fermave shitësit nuk japin ndonjë garanci në fermë. Dhe kështu që nuk është ende një rrezik që në një muaj, ndoshta në një fermë javë mund të merrni.

Rusia ka shitur edhe në fermë për cryptocurrency minierave. Ndonjëherë vlera e një fermë në tregun rus vjen në 1.4 milionë rubla (rreth 7.7 milion $ Tenge). "Në sfondin e interesit në miniera rrit numrin e reklama gati për fermë. Në qoftë se në fund të majit, numri i propozimeve aktuale është 114, atëherë në fund të qershorit - 780. Në fillim të korrikut, kjo shifër u rrit në 1417, dhe vetëm një javë - deri në 2 022. Rritja serial Vëllimi furnizimi ka provokuar rënie në koston e minatorëve. Pra, në fund të majit për të blerë fermë mund të jetë një mesatare prej 529.3 mijë rubla, dhe në qershor -. Për 291.4 mijë rubla .. Në gjysmën e parë të korrikut, çmimi mesatar arriti në 231.7 mijë rubla në javë duke treguar dinamikën negative në nivelin e 8.3% ", -. Korrespondenti Kapital.kz raportuar në shërbim për shtyp të faqes Avito.ru reklama të.

Bakhyt Sultanov quajtur dobësi e cryptocurrency botërore

Në Avito.ru theksoi se numri i të kërkimit kërkesave "Minierave" vazhdon të rritet. "Në qershor Avito.ru pasur një rritje të konsiderueshme në numrin e kërko pyetje që kanë të bëjnë me pajisjet për minierat. Pra, çelësi është "minierave" u futur në kutinë e kërkimit gjashtë herë më shumë gjasa, dhe "minator" - tri herë më shumë se në muajin maj. "Fermat për Miniera" në qershor, përdoruesit e kontrolluar për gati 14 herë më shumë gjasa. Përveç kësaj, Nvidia-së GTX kartë grafike GTX 1060 dhe 1070 të përfshirë në top 20 termat e kërkimit, "- vuri në dukje në kompani.

Kujtojnë për Mein Bitcoins ose cryptocurrency tjera kërkojnë pushtet të fortë informatikë. Një kompjuter të zakonshëm për mayniga nuk punojnë. Për lirimin cryptocurrency kërkon softuer të veçantë, është e mundur për të shkarkuar faqet zyrtare cryptocurrency.

Nga rruga, historia e ekzistencës së saj, cryptocurrency më popullor rrjedhës së Bitcoin ishte e paparashikueshme. Ajo shkon poshtë lajmin e rënies afërt të Bitcoin, komenteve kritike të bankierëve qendrorë dhe anëtarët e cryptocurrency "zëvendësuese". Ngritur - një pamje shpresë e analistëve, të cilët dhanë mbi parashikimet optimiste të normës së Bitcoin.

Të premten, 28 korrik në 13.57 kohë Astana në bursën GDAX Bitcoin shitur për 2692 dollarë. Gjatë vitit (365 ditë), norma e monedhës është rritur me 4 herë, për 5 vjet - 263.9 herë. Përsëri, ka pasur ulje-ngritje e Bitcoins natyrisht, por pajtohen se rritja mbresëlënëse.

Sipas Bloomberg, duke iu referuar fjalëve të CEO të fond gardh kriptovalyutnogo Polychain Capital Olaf Carlson Vie eter (Ethereum) deri në fund të 2018 mund të kalojë kapitalizimin e tregut Bitcoin. Tani shkalla e Bitcoin është pothuajse 14 herë më e lartë se norma e eter. Të premten, 28 korrik, në 17.00 Astana kohë kurs transmetuar në shkëmbimet e ndryshme janë në korridorin prej 195,9 deri në 197,19 dollarë.

Ndërkohë, është e nevojshme që të mbajnë në mend se autoritetet de facto në Kazakistan nuk janë të ndaluara, por jo legalizuar cryptocurrency. Kështu, Banka Kombëtare ka paralajmëruar në mënyrë të përsëritur se investimi në Bitcoin dhe cryptocurrency të tjera të rrezikshme, dhe operacionet me monedhën - jo rregullueshme.

Banka Kombëtare ka paralajmëruar për rreziqet e investimit në cryptocurrency

Megjithatë, është e mundshme që do të zhvillohet në Kazakistan legjislacionit të tregut cryptocurrency. Në mes të korrikut u njoftua se Qendra Financiare Ndërkombëtare "Astana" ka krijuar një grup pune me kompanitë e CIS "Deloitte», valët, Juscutum dhe "Kesarev Consulting." Një nga pyetjet që do të ngrejë grupin e punës - për të zhvilluar legjislacionin që rregullon transaksionin kriptovalyutnye, duke krijuar një platformë për teknologjitë blokcheyn, cryptocurrency dhe projektet blokcheyne.

Nëse mbështetet në deklaratat e Bankës Qendrore të Federatës Ruse, Russian State Duma është përgatitur një projekt-ligj për të legalizuar të holla elektronike. Ne gjithashtu diskutojnë krijimin e një kuadri ligjor për të hapur në shkëmbimet Rusia rregulluara për cryptocurrency tregtare "si Bitcoin, Ethereum, Dash dhe Monero».