Ku janë Bitcoin për Dummies

Ku janë Bitcoin për Dummies

2019/03/14 0 Author kripto

Me rritjen e popullaritetit në Bitcoin, e cila është shkaktuar nga nivelet e larta të kursit dhe me sukses tregun e kapitalizimit, gjithnjë e më shumë njerëz janë duke treguar interes në këtë monedhë dixhitale. Fitimet në prokurimin Bitcoin - zona premtuese. Ky artikull do të jetë e dobishme për fillestar, sepse ajo, ne do të shikojmë në çështjet themelore, të tilla si se si janë marrë Bitcoins.

Për të filluar me, le të themi disa fjalë për vetë sistemit. Ajo është e decentralizuar. Ajo nuk ofron një lloj të një qendre të vetme, e cila është përgjegjëse për nxjerrjen e monedhave. Çdo përdorues, ose siç quhen në cryptocurrency botërore, minator, është përgjegjës vetëm për proceset e marrjes Bitcoin. Kështu, sistemi ishte në gjendje të organizojnë një operacion të mbrojtur dhe të sigurt, duke e zvogëluar mundësinë e depërtimit të mashtruesit.

Mbi origjinën e Bitcoin

Pra Bitcoins duket proceset shkak mayningovyh. Ata qëndrojnë në faktin se pajisjet informatikë, kompjuterë apo laptopë, duke punuar në algoritme deshifrim, gradualisht hapjen blloqe sistemit. Çdo përdorues do të marrë një bllok fitim të hapur. Por, natyrisht, fitimi nuk është llogaritur në Bitcoins vetë, sepse atëherë secili përdorues në javën e parë të përdorimit mund të jetë një milioner. Akuzat në llogarinë e përdoruesit merr një çantë elektronike në formën e Satoshi - njësi minimale në sistemin.

Ju dëshironi të bëhet një milioner?

Mëso se si për të bërë një cryptocurrency dhe ICO-në për të lira klasë online Master

më shumë

Bitcoin Minierave

Në zemër të Bitcoins minerare është teknologjitë përdorimi blokcheyn. vetvete Blokcheyn është një sekuencë e transaksioneve të kryera, të cilat lidhin përdoruesit në të gjithë globin. Kjo është, kompjuterët punojnë me informacionin që është kaluar përgjatë zinxhirit nga minatorit në minator. Dhe kuptimi në këtë rast qëndron në faktin se numri i madh i kombinimeve të përfaqësuara për të zgjedhur një hash që do të përshtaten në kyç të ri intra-sekret. Pas një bllok është e plasaritur, sistemi shkon për të punuar në një të ri. Nëse ju mendoni se kjo mund të vazhdojë përgjithmonë, atëherë ne nguten për të informuar se në sistem ka një kufizim në marrjen cryptocurrency, e cila është 21 milionë monedha. Kështu, sistemi është imun ndaj inflacionit, sepse tregjet kërkesa për valutë digjitale Bitcoin do të mbajë me sukses.

Lexo më shumë:   Kursi Bitcoin holla për rubla

Fermat për minierat Bitcoin

Për minierat nuk do të jetë e mjaftueshme kompjuter vetëm. Bazuar në këtë fermë të organizuar Bitcoin. Ata janë një lloj i pajisjeve komplekse, kompjutera, Asik, kartat video, Motherboard, të cilat janë vazhdimisht duke punuar në njësi deshifrimin, të cilat ne të diskutuara më lart. Bitcoin-fermë mund të jetë edhe në shkallë të gjerë dhe në shtëpi. Nëse një kompani mbështetet në vëllime të mëdha të minierave, atëherë ajo do të duhet një shumë të pajisjeve, pa të cilat është e pamundur minierave. Është e rëndësishme për të marrë parasysh shumë nuanca, një nga të cilat - një tregues i përfitimit të gjeneruar cryptocurrency. Për ta bërë këtë:

  • Llogaritni koston e energjisë elektrike dhe të përcaktojë nëse do të ishte monedha procesin e prodhimit të largohet nga ju në një humbje, kështu që të flasin, të bëni planin tuaj të biznesit;
  • Mos harroni se për pajisjet, si një pjesë e Minierave-fermës duhet të monitorohet nga afër, sepse nëse një element dështon, ajo do të ndikojë negativisht në tërë procesin;
  • Pajisja mund të bëhen të vjetëruara, kështu që, nëse është e mundur, ju duhet update it me një model më të avancuar, natyrisht ju mund të shpenzojnë më shumë, por minierave do të paguajë më shpejt.

Minierave-fermë ju mund të vini e tyre duke blerë të gjitha këto elemente. Por nëse ju nuk keni përvojë të nevojshme, ju mund të blini të gatshme komplekse dhe të fillojnë të minierave menjëherë. Nuk është e nevojshme që të ketë një instalim në shkallë të gjerë, të gjitha varet nga ajo që rezulton ju doni të synuar dhe se sa ju janë të gatshëm për të investuar në të. Minierave-fermë mund të instalohet në një qoshe ose në ballkon, kështu që nuk ka vështirësi të veçanta me të nuk do të lindin.

moçali minerare

Pula - një bashkim minatorë. Ata janë të organizuar me qëllim të minierave më efikase. Kjo është, ata njerëz monedhës digjitale lidhë fuqinë informatikë e teknologjisë së saj në procesin e lëvizin më mirë dhe shpejt. Pools minierave servers punon në parimin se, në qoftë se pajisjet e pjesëmarrësit të përballen me detyrën, njësia është e mbyllur, dhe shpërblimet do të shpërndahen midis të gjithë pjesëmarrësve në pishinë. Nëse jeni të interesuar në këtë mundësi, ju mund të gjeni një listë të pishina popullore në rrjet dhe për t'u bashkuar me ju lutem ju. një mishërim i tillë është veçanërisht e dobishme për minatorët, pajisjet e energjisë e cila nuk është e mjaftueshme për funksionimin efikas.

Lexo më shumë:   DOWNLOAD Bitcoin CRANE në kompjuterin

cloud Minierave

Cloud Mining - kjo është një tjetër zgjidhje efektive për ata që nuk janë fitimprurëse për të shpenzuar para në instalimin e fermave individuale. Në këtë lloj të minierave, përdoruesit individual do të jetë e lidhur me shërbimin cloud dhe të përdorë kapacitetin e saj për prodhimin e monedhës. Si ndodh kjo? Kompania qendrore ka një pajisje të fuqishme të reja, konfiguron atë për të punuar në mënyrë efektive dhe shpërndan fuqinë e saj me qira. Në kapacitetet e banorëve nuk do të ketë probleme me ndonjë konfigurim hardware, ose pagesat Pagesa për miniera ose fix e tij nëse është e nevojshme. Të gjitha këto çështje janë vendosur nga pronari i resë.

Deri më sot, cloud Bitcoins minierave mund të jetë i lirë dhe të paguar. Në rastin e fundit do të jetë e nevojshme për të bërë disa investime. Edhe pse në mishërim parë ilustruar, kompania duhet të ketë një burim të të ardhurave. Zakonisht ajo është zakon i komisionit. E megjithatë, një avantazh i madh të re të minierave është që përdoruesi nuk ka nevojë të ndajë një shumë hapësirë ​​në kompjuterin tuaj për të instaluar software-minatorët.

Blerja Bitcoin në exchanger

Nëse ju doni për të shpëtuar monedhën në pritje të normës kërcejnë, ose të dëshironi të merrni kapital fillestar-up për investime të mëtejshme, por nuk duan të mbështeten në miniera, atëherë ka një zgjidhje për ju - blej BitCoins. Për ta bërë këtë, ju mund të përdorni Këmbyesit ndryshme. Në këtë rast, është e rëndësishme për të kryer një diagnozë të plotë në kurs, të mos shkojnë vetë në një humbje. Deri më sot, Bitcoin mund të blihen në çdo valutë pa lënë në shtëpi. Së shpejti cryptocurrency shkojnë në kurriz të kuletës elektronike, e cila është e nevojshme në këtë pikë.

Shumë përdorues janë vazhdimisht të angazhuar cryptocurrency normë diagnoza cryptocurrency me blerjen dhe shitjen e monedhave në burime të ndryshme. Si pasojë, ata marrin të ardhura nga luhatjet e kursit të këmbimit në zyrat e ndryshme e këmbimit. Nëse ju dëshironi të blini Bitcoins internet exchanger, atëherë qasen seriozisht, sepse duke zgjedhur shërbim me cilësi të ulët, jo vetëm që nuk mund të marrë atë që ju dëshironi, por për të humbur paratë tuaja. Besueshmëria për shërbime të besimit me një histori të provuar.

Lexo më shumë:   MINERARE cryptocurrency pa investime provuara Way