Set Novice ASIC minator

Set Novice ASIC minator

2019/03/29 0 Author kripto

Të gjitha pajisjet ASIC kanë këtë disavantazh, dhe në shtëpi për të ruajtur ato thjesht nuk është e mundur. Shumë ndryshojë tifozët rregullta ftohje me qetë. Por kjo nuk do të ndihmojë.

s-l1600.png

Në eBay, shitur shumë në këtë heshtje komod për 288 dollarë që ju të merrni një grup të pajtueshme Antminer S9 / L3 + / D3. Kit përfshin një shall (tub rezonancë), filtrin e ajrit, tifoz dhe rrudhë shtesë për të lidhur të gjitha këto pajisje. Mbresëlënëse!

Subscribe në kanalin tonë në telegram, ne kemi Blackjack dhe të gjitha që

s-l1600-2

s-l1600-3.pngs-l1600-4.pngs-l1600-5.png

Lexo më shumë:   Ministria e Jashtme ruse ka komentuar mbi perspektivat e El Petro në Rusi