Kreu i terroristëve FSB përdorin në mënyrë aktive cryptocurrency

Kreu i terroristëve FSB përdorin në mënyrë aktive cryptocurrency

2019/03/29 0 Author kripto

Rreziqet cryptocurrency. FSB version

Sipas Alexander Bortnikov, nëntokësore terrorist ndërkombëtar ka arritur për të zotëruar teknologjive të informacionit në nivelin e duhur. Tani terroristët janë në mënyrë aktive duke përdorur cryptocurrency dhe për të zgjeruar bashkëpunimin me hakerat. Shefi FSB ndarë mendimet e tij në konferencën e sigurisë ndërkombëtare në Moskë. Ajo është raportuar nga RIA.

Kjo nuk është vetëm në lidhje me propagandën agresive dhe rekrutimit në internet, ku ka më shumë se 10 000 vende dhe qindra e mijëra të llogarive të tyre në rrjetet sociale. Unë gjithashtu kanë në mendje e përdorimit në shkallë të gjerë të komunikimit koduar internetit, e-banking dhe cryptocurrency, të largët terrorizmit kontrollit qark dhe financimin e tij.

Kreu vuri në dukje se parandalohet 25 sulme terroriste në Rusi vitin e kaluar. Ajo gjithashtu përmendi lajmëtarë.

Ata janë të koordinuar të gjitha nëpërmjet një rrjeti global me anë të lajmëtarëve, duke përfshirë Sirinë dhe Irakun. Së bashku me këtë, terroristët janë vazhdimisht duke zgjeruar lidhjet e tyre në komunitet thatë dhe të organizojnë ndarjen e tyre.

Me retorikën e tillë në fatin e dyshimeve cryptocurrency Federatës Ruse. Recall përfaqësuesit e mëparshme të Bankës Qendrore të quajtur ICO mbuluar piramidave financiare.

Regjistrohu për kanalin telegram tonë. Ku monedha nuk janë të bëhet më e lirë.

Lexo më shumë:   SITES për të ardhurat Bitcoins 2019