Klimenko gjerman kërkoi kriptosoobschestvo për vetë-rregullimit

Klimenko gjerman kërkoi kriptosoobschestvo për vetë-rregullimit

2019/03/28 0 Author kripto

Këshilltar i Presidentit në Gjerman Klimenko Internet kërkoi kriptosoobschestvo të marrë pjesë aktive në zhvillimin e faturës rregullimit cryptocurrency.

Si RBC, duke folur në Forumin Ndërkombëtar blockchain në këshilltar Moskë vuri në dukje se kriptosoobschestvo vetvete duhet të bashkohen dhe të sjellë në tryezë zyrtarët një faturë, dhe vetëm nëse zhvillimi rregullator do të ketë disa ndryshime:

"Asgjë nuk do të ndodhë deri sa të keni përbërë bashku bumazhechki, përndryshe nuk është tashmë pjesë e një tjetër letër, shkruar nga një gjuhë të mirë ligjore, për aq kohë sa ju nuk do të krijojë një shoqatë me njëri-tjetrin, ndërsa nuk pajtohen."

Sipas Klimenko, ndërsa legalizimi dhe ICO parashikimi cryptocurrency shumë e keqe. Siç është raportuar më parë, qeveria nuk është i etur për të hyrë në cryptocurrency fushën ligjore. Dhe fakti që autoritetet janë duke marrë blokcheyna ide, por një qëndrim negativ për këshilltar cryptocurrency nuk sheh ndonjë kontradiktë. Blokcheyn - kjo është një teknikë e zakonshme. Ju nuk mund të legalizojë teknologjinë - kjo është ose ka ose nuk është:

"Të blokcheynu Zyrtarët nuk kanë ankesa. Një tjetër gjë - cryptocurrency. Çfarë do të thotë për të pranuar Bitcoin mjeteve të pagesës? Kjo do të thotë për të shkruar në Kodin Civil, se territori i Federatës Ruse, përveç rubla, Bitcoins janë pranuar për zgjidhjen. "

10 tetor në një takim në Soçi për "futjen e teknologjive digjitale në financiare, bankare dhe përdorimin e instrumenteve të reja financiare," Presidenti rus Vladimir Putin tha se injorojnë përfitimet e teknologjive të reja nuk mund të jetë, por ata kanë nevojë për një mjedis rregullator i cili do të mbrojë interesat e qytetarëve, biznesi, qeveria dhe japin garanci ligjore për instrumente të reja financiare.

Lexo më shumë:   të Vs. Bitcoin Gold - A është Bitcoin mund të zëvendësojë ari në të ardhmen e afërt?