Category: Trading

2019/03/17 0

DASH PËR FILLIMIN Maina

Author kripto

Dash - kjo është një nga cryptocurrency më të famshme. Kostoja e saj është në rritje në mënyrë të qëndrueshme, dhe monedhë është ndër më të mirat në ...

2019/03/17 0

Bitcoin Pro dhe kundër

Author kripto

Themeluar në vitin 2009, cryptocurrency Bitcoin sot është gjithnjë fiton popullaritet në mesin e përdoruesve, investitorëve dhe shteteve. Vetëm në nëntor ...

2019/03/14 0

Ku janë Bitcoin për Dummies

Author kripto

Me rritjen e popullaritetit në Bitcoin, e cila është shkaktuar nga nivelet e larta të kursit dhe me sukses tregun e kapitalizimit, gjithnjë e më shumë njerëz janë treguar ...

2019/03/14 0

Bitcoin ndaluar në Kinë

Author kripto

menaxher portofoli Dmitry Smirnov Fund Blockchain Aurora Capital në kolonën e tij të gazetës në RBC kripto shpjeguar - se pse qeveria kineze ka ndaluar ...

2019/11/03 0

Bitcoin KURS për Sot

Author kripto

Bitcoin Sigurisht, pas rritjes në $ 4 mijë veta. I u mbyt përsëri në $ 3700. Mendime për atë që i pret të ardhmen më të popullarizuara ...