Category: News

2019/03/29 0

Set Novice ASIC minator

Author kripto

Të gjitha pajisjet ASIC kanë këtë disavantazh, dhe në shtëpi për të ruajtur ato thjesht nuk është e mundur. Shumë ndryshim ftohje rregullt tifoz, ...