Pastrehë në Evropë janë kalimi te Ethereum

Pastrehë në Evropë janë kalimi te Ethereum

2019/03/28 0 Author kripto

Ai humbi punën e tij pas humbjes së një këmbë, pastaj larë poshtë, në fund ai nuk ishte në shtëpi. Ethereum lexuar në lidhje në gazetë dhe menduar atë. Ai scraped bashku para për një smartphone të vjetër, nipi i tij, ndihmoi të ngritur një çantë. Tani ai përdor WiFi falas në McDonalds për të kontrolluar ekuilibrin.

t4T6qGR.jpg

Subscribe në kanalin tonë në telegram, ne kemi Blackjack dhe të gjitha që

Lexo më shumë:   Minierave është ka ndonjë kuptim 2019