Bitcoin Vinça 2018 më fitimprurëse

2018/08/28 0Author kripto

Testuar \ u2014 paguani!
Testuar - PAGUANI!

Lista e vinça më fitimprurëse dhe të provuar Bitcoin që vazhdimisht të paguajnë, dhe ku ju mund të fitojnë një 2018 të garantuara.

Pagesat janë kontrolluar personalisht dhe në mënyrë të përsëritur.

Lista është përditësuar vazhdimisht me valvulave të reja (të rekomandojë për të shtuar këtë faqe të preferuarat tuaja), dhe është e rëndësishme në këtë moment (update e fundit 28/04/2018).

Pra, nëse ju jeni të interesuar në atë se si për të bërë cryptocurrency pa të bashkëngjitni skedarë, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur - të faucets më fitimprurëse Bitcoin janë paraqitur këtu!

Le të fillojmë me vinça veteran që punojnë për një kohë të gjatë dhe në mënyrë të qëndrueshme, dhe në radhë të parë, natyrisht,

Freebitcoin

httpsfreebitco.inr6993551 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Pa pagesë Satoshi gjeneruar çdo orë 0.00000030 - 0.02827495 The BTC (ndryshon në varësi të rrjedhës së Bitcoin)
  Ju mund të rrisë tarifë për 1000% nga hooking up bonuse (shpërblime janë dhënë për secilin aktivitet në vend, siç tuaja dhe referime tuaj).
  Përveç kësaj, ekziston një mundësi e mirë për të marrë pjesë në lotari javore dhe të fitojë shpërblime të mëdha.
  Të paktën prodhimi i 30.000 Satoshi.
  Fribitkoin mund të përdoret si një çantë dhe për të fituar në bilancin e 4.08% në vit, kur paga minimale 30,000 Satoshi.
  Bujar tarifë referimi - 50% ( për më shumë shih VIDEO )

Freedogecoin

httpfreedoge.co .inr1221326 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Site - një binjake e mëparshme, vetëm ai na mbledh dogkoiny.
  Crane shpërndan çdo orë 0,20 - 40,831.36 Doge
  minimale në output 100 Doge

vinça Bitcoin 2018 që paguajnë - coinfaucet.iocontentbannersb46860!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Kjo tap nga familja e përshkruar më sipër, u shfaq në tetor 2017 dhe i jep një shumë premtues cryptocurrency gurgullimë (XRP) .
  Siç e dini, të gjitha të ngjashme me të mëparshme në këtë faqe.
  Çdo orë 0.0005934 - 593.4478609 XRP
  pagesa një herë në javë ( e diel ) në arritjen e pragut të 1 XRP .

FreeNEM

freenem NEW
freenem NEW

 • Crane - një risi nga pronari CoinFaucet , e krijuar dhe filloi në shkurt 2018
  Absolutisht ngjashme CoinFaucet ( FreeRipple )
  çdo orë të 0.65689 - 656,88635866
  minimale për tërheqje është 1 Xem

Për të mbledhur cryptocurrency me këto vinça duhet të regjistroheni çantë CoinPot.

Lehtë për t'u përdorur këtë burim? Në se mjetet me vinça të punës me CoinPot, kreditohen në portofolin automatikisht dhe menjëherë.

Prodhimi kryhet brenda 48 orëve (normalisht para) aftësinë për të kthyer cryptocurrency bashku.

Regjistrohu në këto vende është shumë e thjeshtë, ju duhet vetëm të hyjë në email me të cilën ju të regjistruar në CoinPot.

Miqtë, një i ri vinç Hëna Cash nga linjë hënor të vinça, unë rekomandoj:

moon Cash

468x60 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Pa pagesë BitcoinCash - vinç i ri nga valvulat hënore familjes popullor ( hëna ).
  Endless Satoshi ( IIB ) pa pjesëmarrjen tuaj.
  Monedha kolektor do të vazhdojnë të shtohen, madje edhe kur ju largoheni faqen
  prodhimit të menjëhershme për CoinPot .

Moonbitco

468x60 2 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Endless surfing Satoshi pa pjesëmarrjen tuaj, dhe madje edhe kur kompjuteri është i fikur.
  Sa më shpesh që shfaqin monedhën (por jo më herët se 5 minuta ), aq më shpejt ajo punon mjaft.
  Dhe mos harroni të ftoni miqtë tuaj - Pagesa kerkeses 50% .
  Shërbimi ka qenë duke punuar për disa vite, dhe mjaft sukses ( MORE VIDEO SEE ).

MoonDogecoin

468x60 3 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Lirë dhe të pakufizuar doxh vazhdojë për të dalë në llogarinë tuaj pa pjesëmarrjen tuaj, dhe madje edhe kur kompjuteri është i fikur.
  Por me kalimin e kohës, shpejtësia ngadalëson monedha narabatyvaniya, kështu që shumë shpesh ju duhet të trokitje e lehtë më shumë doxh fitojnë.
  përdoruesa aktivë do të jetë në gjendje për të rritur të ardhurat tuaja të përditshme e deri në 300% .
  Me çdo kohë një kërkesë në rubinet e referimit tuaj ju jeni 25%

468x60 4 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Pa pagesë dhe të pafund Litecoin vazhdojë për të dalë në llogarinë tuaj edhe kur kompjuteri juaj është jashtë,
  por me kalimin e kohës narabatyvaniya monedha shpejtësi ngadalësuar, kështu që shumë shpesh ju duhet të trokitje e lehtë më shumë Litosh fitojnë.
  Programi i Referimit 25%

MoonDashcoin

468x60 5 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Linja e re rubinet nga valvulat hënor ( hënë ).
  Website binjak i ngjashëm me atë të mëparshme mbledh vetëm Dashcoin . Të gjitha pagesat janë bërë në çast në llogarinë tuaj CoinPot .
  Ju gjithashtu do të merrni një bonus% që akumulon çdo ditë, në qoftë se * Bëni të paktën një kërkesë në rakord në ditë.
  Ky bonus rritet ditore për 1% , deri në një maksimum prej 100% (që do të thotë se pagesat tuaja janë dyfishuar !!!)
  Pra, vetëm të bëjë një kërkesë për mbledhjen, të paktën një herë në ditë, dhe të ardhurat tuaja do të rritet !!!
  Sa më shumë që të kërkojnë, aq më shpejt monedhë do të kthehet për ta!
  Me çdo kohë një kërkesë në rubinet e referimit tuaj ju jeni 25%

Më shumë dy faqet e internetit me pagesën në CoinPot :

BonusBitcoin

468x60 1 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Pa pagesë Bitcoin çdo 15 minuta në çast në llogarinë tuaj CoinPot .
  Çdo ditë, ju automatikisht do të merrni një bonus 5% , me kusht që ju keni bërë të paktën një kërkesë e vinç në një ditë më parë. Duke llogaritur numrin e mesatare është marrë për tre ditë mbledhjen.
  Ajo deklaroi se vinç paguan deri në 5000 Satoshi çdo 15 minuta (për mua personalisht kështu që kurrë nuk e mori atë), kështu që aplikimi i ndryshon parametrat (nën mbledhjen button) të rekomandojë për të vendosur vlerën mesatare për ju çdo herë që të marrë ndonjë numër mesatar të Satoshi.
  program referimin 50% . Pyesni miqtë të regjistrohen në lidhjen tuaj referimi dhe për të marrë deri në 50% në secilën nga kërkesat e tyre në vinç.

468x60 6 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Kumulative Bitcoin rubinet, duke punuar të qëndrueshme për një kohë mjaft të gjatë.
  Puna në rubinet është shumë e thjeshtë, në mënyrë optimale të mbledhur Satoshi rreth një herë një orë.
  Taksa varet rrjedhën e Bitcoin.
  Mjaft mirë këtu, ju mund të bëni të holla në anketat. Gjithashtu, të kaluar kohën duke luajtur lojëra.
  Referimi i Komisionit, si në mëparshëm tap 50% .

AutoFaucets

Autofaucets.ru - cryptocurrency automatike mbeturina me vinça!
Autofaucets.ru - cryptocurrency automatike mbeturina me vinça!

 • Automatike koleksionist Satoshi me vinça, një programues unik të zhvillimit.
  Ajo është ende në fazën e testimit.
  Pas kalimit të testit do të jetë një tarifë, por për ata të cilët tani janë të regjistruar dhe ka filluar të përdorni versionin provë premton të jetë program shumë fitimprurës.
  Developer AutoFaucets ofron për të shkarkuar një shtrirje shfletuesit që automatikisht, pa pjesëmarrjen tuaj , mbledh Satoshi në vinça.
  Tërheqja minimale nga 10.000 Satoshi.

Doge-miner.ru

mine 468x60 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • New Russian-folëse valvula, e cila lejon për të bërë DogeCoin pa CAPTCHAs dhe në autopilot. Kur ju regjistroheni menjëherë merrni 20 DogeCoin si një dhuratë !
  Pas regjistrimit në këtë projekt, ju do të duhet të shkojnë në seksionin "Auto dogecoin» , ku ju do të fillojnë të ngarkohet automatikisht 0.12 dogecoin çdo 20 minuta .
  Ju nuk duhet të jetë përherë në vend, të gjitha që është e nevojshme nuk është për të mbyllur faqen.
  Këtu ju mund të bëni të holla të mirë për surfing faqet në bonuse të shumta për të tërhequr referime.
  Minimal të prodhimit 300 DogeCoin.

Adbtc.top

468x60 - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Kjo është ndoshta faqja më e mirë në rusisht për të fituar dhe për të tërhequr Bitcoins referime.
  Ka disa lloje të të ardhurave - Faqet e surfing, autosurf, sërf në dritaren aktive, një program referimin dhe blerjen / shitjen e referime.
  Më në fund ju mund të fitojnë shumë.
  Output për çdo Bitcoin adresën, gjithashtu shtoni aftësinë për të prodhimit të FausetHub.

CoinBult

CoinBulb
Join CoinBulb për të fituar!

 • Bitcoin akse kuti, analoge Adbtc.top, paguar klikimeve në lidhjet reklamave për pikëpamjet e reklamuesit faqeve. Project Valuta - Të BTC (çmimet për surfing specifikuara në mbtc ).
  (Ju mund të bleni në pjesën e primit të 30-180 ditë, respektivisht, nga - 1,4mbtc 6,2mbtc ).
  Kjo i jep përqindje shtesë të fituar + 100% dhe tregtimit me programin e referimit si + 100%
  e prodhimit minimal 15000 Satoshi ( 0,15mbtc ). Tërheqjet në Bitcoins brenda 48 orëve.

Puteved - Piggy

Puteved Derrkuc Banka

 • Kjo nuk është një i zakonshëm rubinet . Award shkon në thesarin për vlerësimin e artikujve.
  Për të rritur taksën, kjo është e mundur jo vetëm për të vlerësuar artikullin, por të ndarë në rrjetet sociale dhe koment.
  Nga veprimet tuaja në Putevede varet nga shuma e fitim mesatare për 24 orë.
  Për shembull, në mbrëmje shumica e pjesëmarrësve fituar aktive dhe mesatare arrin një maksimum - disa mijë Satoshi, dhe ndonjëherë qindra e mijëra.
  Dërgo një kërkesë për tërheqje nga bankat Kursimeve mund të jetë grumbullimi i 400.000 Satoshi.
  Crane paguan direkt në tuaj Bitcoin - një çantë.

MyDogeGoin

MyDogeGoin më i paguar koleksionist Dogecoin pa afateve
MyDogeGoin më i paguar koleksionist Dogecoin pa afateve

 • kolektorit të lartë të paguar Dogecoin pa kufij kohore.
  Press pretendon për të shtuar monedha në llogarinë tuaj (monedha koleksionist do të vazhdojnë të shtohen, madje edhe kur ju largoheni faqen)
  Pagesat janë bërë automatikisht çdo të diel, të drejtë në tuaj Dogecoin adresën (pagesën minimale të 100 dogecoin).

Për të mbledhur në këto vinça duhet të regjistroheni në FausetHUB

5 - Bitcoin vinça 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

(Mikrokoshelek për mbledhjen e menjëhershme cryptocurrency nga vinça të ndryshme, duke i lejuar për të grumbulluar fonde në shumën minimale për tërheqje).

Litecoin-Fauset

vinç laytkoin-fauset

 • Crane, lotari është shumë e ngjashme me freebitcoin dhe freedoge.co.in
  .00000387 - 0.03872637 QTA çdo orë
  Output për FausetHub nga 0,00000001 LTC

Doge-rakord

vinça Bitcoin 2018 që paguajnë - fauset!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, lotari është shumë e ngjashme me freedoge.co.in
  0.20891365 - 1.392,75766017 Doge çdo orë
  Output për FausetHub nga 0.00000001 doxh
  referimit Komisionit 20%

Dash-rakord

.jpg - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, llotari, 165- 1098703 dashcoin çdo orë
  Output për FausetHub nga ,00000001 Dash
  referimit Komisionit 20%

Ethereum-rakord

.jpg - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, llotari .00000138 - .00921241 ETH çdo orë
  Output për FausetHub nga 0.00000001 ETH
  Komisioni referimi 20%

Potcoin-Fauset

vinç potkoin-fauset

 • Crane, shpërndarjen Potcoin 0.00562683 - 56.26828719 tenxhere çdo orë, në përfundim FausetHub në bazë të kërkesës nga 0,00000001 POT

Primecoin-rakord

.jpg - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, llotari 0.00094605 - 6.30699951 XPM çdo orë
  Output për FausetHub nga 0.00000001 XPM
  referimit Komisionit 20%

Blackcoin-rakord

.jpg - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, llotari 0.00287323 - 19.15488641 Blk çdo orë
  Output për FausetHub nga 0.00000001 BLK
  referimit Komisionit 20%

Peercoin-rakord

.jpg - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Crane, llotari 0.00036261 - 2.41739753 PPC çdo orë
  Output për FausetHub nga 0.00000001 PPC
  referimit Komisionit 20%

VALVOLAVE menjëherë shfaqet në FAUSETHUB :

avtofauset POT doxh BLK
avtofauset POT doxh BLK

CoinClaimersAutoclaim BLK - AVTOKRAN . Vetëm të lënë këtë faqe të hapur, dhe çdo minutë në mënyrë automatike, ju do të merrni Satoshi Blk llogarinë tuaj FausetHub

4000 blackoshi çdo minutë - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

CoinClaimersAutoclaim doxh - vinç kamion. Lini faqe e hapur dhe të ketë çdo minutë në automatike plotë dogikoiny llogarinë tuaj FausetHub

300000-dogikoinov-per-minutë vinç celular

CoinClaimersAutoclaim POT - vinç kamion. Lini faqe e hapur dhe të ketë çdo minutë në të plotë automatike Satoshi POT llogarinë tuaj FausetHub

11000 Satoshi POT çdo fausethab minutë vinç - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Mbledh Satoshi çdo minutë pa ty, që është. E. A nuk duhet të mendoj captcha, për të lëvizur në lidhjet e shkurtra, vetëm duhet të mbani një skedë të hapur dhe ju mund të shkoni në lidhje me biznesin tuaj ...
  Ajo mbështet tri llojet e cryptocurrency Blackcoin, DOGeCoin, Potecoin
  prodhimit menjëhershme në FausetHub

forumcoin.win

Rubinet BTC - Kërkesa për çdo 5 minuta . Menjëherë paguan për FausetHub

Rakord Bitcoin - Kërkesa për çdo 5 minuta . Menjëherë paguan për FausetHub

Cash rubinet Bitcoin - Claim çdo 1 minutë . Menjëherë paguan bitkoynCashFausetHub

Rakord QTA - Claim çdo 1 minutë . Menjëherë paguan koleksionist Litecoin me pagesat e dërguara përmes FausetHub

Rakord dogecoin - Claim çdo 1 minutë . Menjëherë paguan koleksionist Doge me pagesat e dërguara nëpërmjet FausetHub

Rakord Dash - Claim çdo 1 minutë . Menjëherë paguan kuvendit Dash me pagesat e dërguara nëpërmjet FausetHub

Rakord Bitcore - pretendimet e çdo 1 minutë . Menjëherë paguan koleksionist BTX me pagesat e dërguara nëpërmjet FausetHub

ETH Speedy - Kërkesa për 24 gwei çdo minutë. pagesës së njëhershme efirumFausetHub

Rakord Peercoin - Claim çdo 1 minutë . pagesës së njëhershme Peercoin -sborschika me pagesat e dërguara përmes FausetHub

Rakord BLK Speedy - Claim çdo minutë 45.000 blackoshi ! Instant mikser përkthim BlackcoinFausetHub

Rakord Blk - Kërkesa 45000 blackoshi çdo 5 minuta . Instant mikser përkthim BlackcoinFausetHub

Rakord blackcoin - Kërkesa 45000 blackoshi çdo 5 minuta . Instant mikser përkthim BlackcoinFausetHub

Rakord Black - 30000 blackoshi çdo 5 minuta në çast në një llogari FausetHub

Rakord Potcoin - Kërkesa për çdo 1 minutë . Menjëherë ajo paguan në FausetHub. Çantë Potcoin mund të krijojë një FausetHub (tab depozitave në panelin e përdoruesit).

LalphaCoins doxh

LalphaCoins doxh 
LalphaCoins doxh

 • Pa një orë me zile, pagesat e çastit (tani për tani!) 0.02 - 0.03 Doge

Fautsy

fautsy-6-Satoshi-çdo-pesë-minuta

 • Kërkesa 6 Satoshi çdo 5 minuta sjell menjëherë në adresën tuaj FausetHub
  komision referimi prej 30%

StarBits

starbits - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

 • Vendi me një sasi minimale të reklamave është mjaft e thjeshtë CAPTCHA
  kërkesë 6 Satoshi çdo 5 minuta sjell menjëherë në adresën tuaj FausetHub
  komision referimi prej 20%

xfauset

xFaucet Bitcoin 4 Satoshi çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

xFaucet Litecoin 250 Litosh çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

dogecoin xFaucet 0.06 dogikoin çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

xFaucet Blackcoin 65000 Blacktoshi çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

xFaucet Dashcoin 50 Dashtoshi çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

xFaucet Peercoin 10.000 Peertoshi çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

xFaucet Primecoin 65000 Primetoshi çdo 5 minuta menjëherë në FausetHub

Hotcoins DASH

Hotcoins DASH
Hotcoins DASH

 • 75 DASHies çdo 10 minuta në çast në llogarinë tuaj FausetHub

getfreesoinbcash - vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!
vinça Bitcoin 2018 që paguajnë!

GetFreeBitcoinCash 25 BitcoinCash çdo 5 minuta menjëherë në llogarinë tuaj FausetHub

GetFreeBlackcoin 120000 Satoshi çdo 10 minuta në çast në llogarinë tuaj FausetHub

pragu minimal për tërheqje jo një tërheqje në kërkesë.

Gjithashtu në vinça mëposhtme ardhurave të mundshme në prerjen e lidhjeve (duke klikuar në butonin Bonus).

Ju duhet të shkruani adresën kuletat multi lidhura me fausethab.

Kjo ndodh se në bilancin e brendshëm të vinç nuk është e para të mjaftueshme për të bërë pagesën. Mos u frikësoni për këtë.

Crane paguan vetëm duhet të vijë më vonë, ose të nesërmen. Kur bilanci plotësoj vinç të disbursohet.

FreebitcoinWin

FreebitcoinWin-Multi-tap

 • Bitcoin Rakord: 8-20 BTC çdo 15 minuta
  Dogecoin vinç: 7403907 - 14807815 Doge çdo 15 minuta
  Litecoin: 264-615 LTC çdo 15 minuta
  Ethereum Rubinet: 48-85 ETH çdo 15 minuta
  B3Coin Rubinet: 492174 - 1968697 B3 çdo 15 minuta
  BitCore Fauset: 1979 - 3465 bits çdo 15 minuta
  PotCoin Fauset: 145928 - 437785 tenxhere çdo 15 minuta
  gjithashtu, ju keni mundësinë për të marrë shpërblime !

CoinDiceWin

coindicewin-multi-rubinet

 • Bitcoin rubinet: 8-19 copa çdo 15 minuta
  Litecoin Crane: 262-612 lt çdo 15 minuta
  Ethereum Crane: 48-84 ETH çdo 15 minuta
  PotCoin Fauset: 71015 -355 078 tenxhere
  Nëse ju doni të bëni një vinç më në dispozicion bonuse .

CoinPotWin

CoinPotWin-CRANE

 • 10 ndryshme cryptocurrency një trokitje e lehtë
  e prodhimit të FausetHub në bazë të kërkesës nga çdo sasi
  Shpërndarjes mbi 15 min , CAPTCHA thjeshtë Solve media
  Dogecoin 1350000 Doge / 15 min
  Dashcoin 90 dash / 15 min
  Litecoin 100 LTC / 15 min
  Ethereum 70 ETH / 15 min
  për të ardhurat më të mëdha në dispozicion bonuse

Miqtë, Unë kam një kërkesë të vogël për ju, nëse ju papritmas vënë re se disa vinç ndalur paguar (të mbajnë gjurmët e të gjitha të jetë e mundur), ju lutemi na dërgoni me email në lidhje me atë në komentet. Thanks in advance !!!

Më fitimprurëse Bitcoin Rubinet - 2018ZARABOTOK PA ...

vinça më fitimprurëse Bitcoin 2018 fitojnë Bitcoins të lehtë të dhëna Bitcoin portofolin, një përshkrim se si të punojnë me vinça, vinça për të ardhurat më të mira bitkoinov.Zarabotok pa vlozheniy.https: //youtu.be/iFrTdTxRy04

Referenca-https :? //www.bitgames.io/ affid = 914176

//getyourbitco.in/52465

//worldofbitco.in/8541