Exchange Binance raportuar argumentet djegur BNB dhe phishing re

Exchange Binance raportuar argumentet djegur BNB dhe phishing re

2019/03/28 0 Author kripto

cryptocurrency më e madhe këmbimit Binance raportuar një tremujore të suksesshëm të tretë djegur shenjat e tyre Binance Coin. Aktualisht Binance Coin është ERC20-shenjë në blokcheyne Ethereum, por me lirimin e Binance Zinxhiri BNB do cryptocurrency blokcheyne më vete.

Si CEO Binance Changpeng Zhao, në terma të dollarit shuma ishte më pak i rëndësishëm se në tremujorin e kaluar, në Binance Coin - më shumë.

Exchange Përmbledhje BinanceAi shpjegoi atë me faktin se vëllimet e tregtimit në cryptocurrency tregut, duke përfshirë Exchange Binance, kohët e fundit ka rënë, për shkak të asaj se tregu ka mbledhur më pak komisione Fiat. Në të njëjtën kohë ka rënë dhe çmimi Binance Coin.

"Kjo pronë është e vendosur, ekonominë e shenjë sonë. Më të ulët çmimi, aq më shpejt shkatërruar BNB », - thotë Zhao.

Si në rastet e mëparshme, pas konfirmimit zyrtar të djegies monedhë, tregtarët ndjekin fitime afatshkurtra, nxitoi për të hequr qafe e një aktivi, së bashku me atë që çmimi shkoi poshtë.

Dinamika e Binance monedhë

Në të njëjtën kohë, Zhao tha se në raport me çmimin e tjetrit cryptocurrency Binance Coin gjithë kësaj kohe mbajtur mjaft mirë, e cila është arsyeja pse shumë pjesëmarrës të tregut filluan të marrin në konsideratë shkëmbimin e tyre simbolike, si një mjet për mbrojtjen e aseteve gjatë periudhave të rritjes së luhatshmërisë.

CEO Binance gjithashtu tha se në konkurrencë Binance Dexathon përfshirë më shumë se 20 ekipe që janë duke punuar në krijimin e shkëmbimit të decentralizuar.

Siguria dhe mbrojtja e re phishing

zhvilluesit Binance platformë tregtare si ditë të tjera, e cila renditet e para në listën e vëllimit kriptobirzh përditshme tregtare, zbatohen në vend funksionin fundit për garantimin e sigurisë në drejtim të phishing.

Aktualisht, përdoruesit mund të zotërojnë në parametrat e llogarisë tuaj të mundësojë anti-phishing. Informacion në lidhje me këtë është në dispozicion në faqen Twitter të kompanisë:

Pas kontributit të suksesshëm opsion aktivizimi kodin anti-phishing në e-mail Exchange klient kriptovalyutnoy Binance do të marrë letrat që përmbajnë informacion në lidhje me kodin, i cili do të administrohet në hyrje të platformë tregtare.

Kështu, ekipi Binance ishte në gjendje për të zgjidhur problemin e phishing sulmeve në një nivel mjaft të lartë.

kanali zyrtar në Mining-Cryptocurrency.ru Telegram


Lexo më shumë:   Coin Monero rritur me 75% mes spekullimeve në lidhje me duke shtuar Bithumb