Analizuar Listat: çfarë do të ndodhë me çmimin e Bitcoin Bitcoin Cash pas hardforka

Analizuar Listat: çfarë do të ndodhë me çmimin e Bitcoin Bitcoin Cash pas hardforka

2019/03/28 0 Author kripto

1-javë orar

Megjithë një rënie të vogël në një shkallë më të vogël, në tabelë 1-ditore Bitcoin ende duket e mirë. Cryptocurrency është ende në "zonën e gjelbër" - gjatë muajve të fundit ajo nuk u shemb nën nivelin e rëndësishme mbështetja në 6.000 $ për çdo rresht.

Gjithashtu javën e kaluar, aktivi ka shkuar përtej kufijve të linjës kryesore rënieje, e cila dominon tregun që nga prilli. Megjithatë, në kundërshtim me pritjet e shumë investitorë, kjo ngjarje nuk është shkaku i rritjes eksplozive të cryptocurrency parë.

Ilustrim Burim - NewsBTC

Në këtë situatë, investitorët afatgjatë mund të blejnë BTC me çmimet e tregut dhe fitimet rekord vetëm mbi $ 7.000. Siç është raportuar në NewsBTC, duke folur për fillimin e një bullrana të plotë, siç ishte vitin e kaluar, është shumë herët. Më tej lëvizja e çmimeve të aseteve do të varet nga reagimi tregut në hapjen e tregtare në Bakkt dhe miratimin e mundshëm të ETF parë kriptovalyutnogo.

Grafiku 1-ditor

Në shkallën e shtojcës 1-ditore Bitcoin është në kanalin e ngushtë horizontale, e cila mbetet e vlefshme edhe nga fillimi i verës. Për tregtarët, kjo situatë është e pafavorshme, pasi ajo është shumë e vështirë për të tregtuar pa një prirje të qartë në tabelë.

Ilustrim Burim - NewsBTC

Bottom line - për sa kohë që ne rekomandojmë grumbulluar cryptocurrency (pa tregtare diferencë). Sup madhe gjata mund të tejkalohen pas linjës dollar i fortë 6800. Në këtë rast, objektivi i parë do të jetë për të rregulluar nivelin fitim prej $ 7200.

Detaje mbi tregtimin diferencë dhe karakteristikat e tij, lexoni këtë artikull.

Abonoheni në kanalin tonë në një telegram. Ne kthyer grafika në të holla.

Lexo më shumë:   Anonymous ka Bitcoin - pirun Bitcoin padobishme dhe Zclassic. Kush do të marrë monedha për të lira, dhe kur ju drejtuar një rrjet?