cryptocurrency

të gjithë
2019/03/19 0

Kartat grafike më të shtrenjta për minierat

Author kripto

1 NVIDIA GeForce GTX 1070 Pse grafike të re kartë seri nga NVIDIA 10hh kërkesa e tillë të lartë në mesin e atyre që e mbledhin fermë? Fakti që ata janë të bazuara në arkitekturën Pascal dhe të sigurojë një përmirësim të performancës së deri në 3 herë në krahasim me gjeneratën e mëparshme të patate të skuqura. Më e rëndësishmja - ata konsumojnë më pak energji elektrike në kohë ....

2019/03/19 0

Bitcoin për shikimin reklama

Author kripto

Deri në 1000 Satoshi çdo 5 minutesGenerator bitkoinovAdBTCZarabotok nga 5000 satoshiZarabotat Satoshi mundur për surfing, surfing në aktiv ...

2019/03/15 0

Çfarë është Bitcoin dhe si atë të fitojnë

Author kripto

Aktualisht është e vështirë për të gjetur dikë që të paktën paksa dëgjuar të Bitcoin. Drejtimin këtë cryptocurrency të mbajtur në ...

2019/03/14 0

Bitcoin CORE AS Maini

Author kripto

Bitcoin | LIBERTEX EXCHANGE VIRTUAL | Merrni hyrje për 1 MINUTUKurs Bitcoin - ndoshta gjëja më e vështirë në botë parashikueshme ....

minierash

të gjithë
2019/03/28 0

Samiti përfundoi me sukses ICO në Cyrih, Evropa u bë qendra e aktivitetit për fillimin

Author kripto

Zgjuar Valor kohët e fundit përfundoi një samit të suksesshëm ICO-së në Cyrih, të organizuar 15 shtator 2017. Në vitet e fundit, Zvicra ka bërë një inkubator për kriptoproektov Valley Tsug.Shveytsariya dhe Evropa tashmë është bërë qendra e ...

Pools dhe shërbimet

të gjithë
2019/03/19 0

MINIERAVE ZCASH në NVIDIA settings kartë video

Author kripto

MINIERAVE ZCASH - Tutorial: Si për të bërë ... Digital Coin KZZ-së është i bazuar në parimin e provës me zero marrëveshje, që do të thotë përdoruesit privacy të plotë është e sigurt. Informacion në lidhje kryer në kuadër të sistemit ...

2019/03/29 0

Set Novice ASIC minator

Author kripto

Të gjitha pajisjet ASIC kanë këtë disavantazh, dhe në shtëpi për të ruajtur ato thjesht nuk është e mundur. Shumë ndryshim ftohje rregullt tifoz, ...