Бездомници во Европа се префрла на Ethereum

Бездомници во Европа се префрла на Ethereum

2019/03/28 0 автор Крипто

Тој го загуби своето работно место по губењето на нога, а потоа и да се полее, на крајот тој не бил дома. Ethereum прочитате за во весник и обмислен. Кога ќе добиеше заедно пари за стар телефон, неговиот внук, помогна да се формира чанта. Сега тој се користи бесплатен Wi-Fi во Мекдоналдс да се провери рамнотежа.

t4T6qGR.jpg

Претплатете се на нашиот канал на телеграма, имаме Блек Џек и сето тоа

Читај повеќе:   РУДАРСКИ ли чувство 2019